Sense amor no podria somiar,
sense els somnis no podría viure
i sense vida no podría estimar.

LITERATURA

Un apartat per conèixer l'apasionant aventura d'escriure. Un lloc on descubrir els llibres publicats o les últimes novetats literàries que es vagin produint.

Inclou a més un formulari de comanda online per a alguns desls llibres publicats.


NOVES MÚSIQUES

En aquesta secció trobaràs una acurada selecció de programes de ràdio emesos i de cançons per gaudir de les noves músiques.


BIOGRAFIA

Si t'interessa un retrat particular sobre mi, aquí potss trobar-hi afeccions, hobbies, interessos i d'altres dades literàries i personals (amb una petita mostra d'algunes fotos ).


SEDA

En aquesta secció pots descubrir molts dels misteris del cuc de seda (Bombyx mori) i tot el relacionat amb la seva cria , la seva alimentació i les seves malalties . La sericultura és una activitat humana mil·lenària i juntament a aques art neixen llegendes i històries que s'entrecreuen en la Ruta de la Seda .

Tot això i més en una secció plena de curiositats i en la qual pots visualizar un video molt amè i instructiu.


SEGELLS

Existeixen múltiples formes de col·leccionisme de segells. Una de las temàtiques és la de "papallones". Aquí pots trobar-hi una petita i curiosa mostra de aquests segells amb diferents formes de classificació.


Entreu doncs i sigueu benvinguts, poseus còmodes i gaudiu de la vostra estància en els racons de la meva pàgina i si teniu algun comentari no dubteu en fer-ho a través del CORREU ELECTRÒNIC.
Agraït.