Sense amor no podria somiar,
sense els somnis no podría viure
i sense vida no podría estimar.

LITERATURA

Un apartat per conèixer l'apasionant aventura d'escriure. Un lloc on descubrir els llibres publicats o les últimes novetats literàries que es vagin produint.

Inclou a més un formulari de comanda online per a cada llibre publicat.

També pots consultar el meu blog, on pots trobar-hi coses interessants.


NOVES MÚSIQUES

A l'emisora "En el aire" hi pots trobar una cuidada sel·lecció de les noves músiques, amb programes en directe, durant les 24 hores del dia. També pots escoltar la nostra ràdio en directe o a través de live365 .

A més pots entrar en el xat mentre fem el programa.


BIOGRAFIA

Si t'interessa un retrat particular sobre mi, aquí potss trobar-hi afeccions, hobbies, interessos i d'altres dades literàries i personals (amb una petita mostra d'algunes fotos ).


SEDA

En aquesta secció pots descubrir molts dels misteris del cuc de seda (Bombyx mori) i tot el relacionat amb la seva cria , la seva alimentació i les seves malalties . La sericultura és una activitat humana mil·lenària i juntament a aques art neixen llegendes i històries que s'entrecreuen en la Ruta de la Seda .

Tot això i més en una secció plena de curiositats i en la qual pots visualizar un video molt amè i instructiu.


SEGELLS

Existeixen múltiples formes de col·leccionisme de segells. Una de las temàtiques és la de "papallones". Aquí pots trobar-hi una petita i curiosa mostra de aquests segells amb diferents formes de classificació.


Entreu doncs i sigueu benvinguts, poseus còmodes i gaudiu de la vostra estància en els racons de la meva pàgina i si teniu algun comentari no dubteu en fer-ho a través del LLIBRE DE VISITES o del CORREU ELECTRÒNIC.
Agraït.