KALPA 2016

Ecos de Bécquer


KALPA 2016

Gustavo Adolfo Claudio Domínguez Bastida, més conegut com Gustavo Adolfo Bécquer, és una de les figures més recognoscibles de la literatura espanyola. Les seves rimes i llegendes han influenciat a generacions senceres d’escriptors i perviuen en la memòria dels lectors.

Les plomes van deixar pas a les sorolloses màquines d’escriure i aquestes, a la vegada, als teclats, les eines canvien però la literatura viu i sobreviu, si em permeteu dir-ho, malgrat i gràcies als canvis.

Avançar i experimentar amb les fórmules literàries és bo, però no hi ha que oblidar-se de l’anterior, sobretot si és alguna cosa tan icònica com Bécquer i les seves llegendes.

En aquest llibre trobareu deu noves llegendes homenatjant a Bécquer, a les seves llegendes, al seu inoblidable estil. Però també descobrireu a deu escriptors que tenen molt per contar i que són una mostra del gran ressorgiment literari que vivim i del talent actual en les lletres espanyoles. Una generació que en lloc dels cafès, es reuneix en associacions per intercanviar pensaments i opinions, fins i tot algun projecte que acaba convertint-se en el llibre del que parlem ara.


ACLFCFT "KALPA"

L'Associació de Castella i Lleó de Fantasia, Ciència Ficció i Terror (ACLFCFT), coneguda també como KALPA, continuant amb la seva tasca productiva, iniciada al 2015, ha escollit a 10 dels seus membres per confeccionar aquesta nova antologia que resum l'estat d'aquest gènere de la literatura a la comunitat castellano-lleonesa. Una antologia molt recomanable de escriptors que ja són coneguts i que volen donar una oportunitat als lectors d'introduir-se i gaudir de les noves llegendes "becquerianes". Un treball molt interessant el de l'ACLFCFT-KALPA.


"Kalpa 16"
Ecos de Bécquer
Primera edició octubre de 2016
ISBN: 978-84-946092-1-3
Ediciones Susaeya 2016
©Jasso-Arroyo-Castejón-Alonso-Sastre-
Para-Losada-Martín-Flanagan-Oteo
Pàgines: 180
Mides: 150mm x 210mm
Cuberta: Tapa tova
Disseny de cuberta: José L. Pastor
Preu: 9,95€ /unitat