Literatura

Texts de Jaume Castejón

L'apassionant aventura d'escriure.

Un viatge a través dels somnis.

Novetats

Aquesta secció pretén ser una presentació de l'obra de Jaume Castejón on ressenyar les novetats que es vagin produint.


Poesía a los Cuatro Vientos

Aquí podràs trobar més informació sobre alguns aspectes del meu llibre de poemas Poesía a los Cuatro Vientos. Inclou un formulari de comanda online.


Las Ruinas de Aras

Submergeix-te en la fascinant història d'Aras i descobreix les seves ruïnes amb la primera part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca. Inclou un formulari de comanda online.


La Corona Perdida

Continua amb la fascinant història d'Aras i descobreix on s'amaga la corona amb la segona part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca. Inclou un formulari de comanda online.


Los mercenarios rojos

Segueix amb la trepidant història d'Aras i descobreix què va ser dels mercenaris vermells amb la tercera part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca. Inclou un formulari de comanda online.


El trono de Aras

Acaba amb l'emocionant història d'Aras i descobreix qui ocupa finalment el tron d'Aras amb la quarta i última part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca. Inclou un formulari de comanda online.


Kalpa 2015

Endinsa't en aquesta magnífica antologia sobre el gènere de fantasia, ciència ficció i terror, titolada Kalpa 2015 que aporten deu escriptors de Castella i Lleó.


Kalpa 2016

Gaudix d'aquesta magnífica antologia inspirada en les llegendes de Bécquer, titolada Kalpa 2016 que aporten deu escriptors de Castella i Lleó.


La cueva de los murciélagos

Participa de les aventures en les que aquest grup d'amics es veu embolicat amb La cueva de los murciélagos.

Canidia

Explora els planetes de l'espai exterior amb els membres de la nau Nimrud y arriba fins a Canidia.

Regreso a Canidia

Torna, juntament amb els tripulants de la Nimrud, i descobreix els alts i obscurs secrets que els obliguen a un regreso a Canidia

Bivalvos

Un conjunt de relats de qualitat que no et deixaran indiferent. Troba el tresor amagat en els Bivalvos de la Casa de las Conchas.


SecRetos

Un conjunt de relats de qualitat del Club Viernes 13. Descobreix els SecRetos que s'amaguen dins de les seves pàgines.