Literatura

Texts de Jaume Castejón

L'apassionant aventura d'escriure.

Un viatge a través dels somnis.

Novetats

Aquesta secció pretén ser una presentació de l'obra de Jaume Castejón on ressenyar les novetats que es vagin produint. També es poden consultar les novetats del blog.


Poesía a los Cuatro Vientos

Aquí podràs trobar més informació sobre alguns aspectes del meu llibre de poemas Poesía a los Cuatro Vientos.


Las Ruinas de Aras

Submergeix-te en la fascinant història d'Aras i descobreix les seves ruïnes amb la primera part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca.


La Corona Perdida

Continua amb la fascinant història d'Aras i descobreix on s'amaga la corona amb la segona part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca.


Los mercenarios rojos

Segueix amb la trepidant història d'Aras i descobreix què va ser dels mercenaris vermells amb la tercera part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca.


El trono de Aras

Acaba amb l'emocionant història d'Aras i descobreix qui ocupa finalment el tron d'Aras amb la quarta i última part de la saga de Las leyendas de la ciudad blanca.


Kalpa 2015

Endinsa't en aquesta magnífica antologia sobre el gènere de fantasia, ciència ficció i terror, titolada Kalpa 2015 que aporten deu escriptors de Castella i Lleó.


Kalpa 2016

Gaudix d'aquesta magnífica antologia inspirada en les llegendes de Bécquer, titolada Kalpa 2016 que aporten deu escriptors de Castella i Lleó.


La cueva de los murciélagos

Participa de les aventures en les que aquest grup d'amics es veu embolicat amb La cueva de los murciélagos.