El Trono de Aras

4a part de Las Leyendas de la Ciudad Blanca


SINOPSI

La situació política entre les diferents ciutats del Gran Regne d'Hàrkad ha estat restablerta. Tot i així la coronació a la ciutat blanca es demora, ja que la aspirant a la corona té dubtes, doncs encara queda algún enemic d'Aras que amaga les seves perverses intencions. Nous personatges, fins ara oblidats, surten a escena i la seva aparició pot inclinar definitivament la balança cap a aquells que aspiren a ocupar… El trono de Aras.


PLÀNOL D'ARAS

Aras


L'ALTRE COSTAT DE LES MONTANYES

Després de la Gran Guerra, gent fugida d'Aras, liderats per Curpion, Arrio i Ledenca Màlcolm i guiats per Kilias Nor, van creuar La Muralla per l'únic pas accesible. Arrio, que fou el primer en divisar les terres que s'extenien més enllà, les va batejar amb el nom del seu pare. Així doncs, a la Gran Planura de Settel es va fundar la primera de les ciutats, el nom de la qual és Ewan. A Ewan hi viu la majoria dels descendents d'aquell grup i és una ciutat dispersa de múltiples granjes dedicada a l'agricultura i a la ramaderia. Anys més tard es va fundar Ebis on es va desplaçar nova gent i els descendents d'Arrio. Ebis és considerada la capital de Settel i és una ciutat situada a l'interior d'un gran bosc dedicada a la caça i a la manufactura de fustes. Per últim es va fundar la més jove de les tres ciutats, Etus, a l'est, a la costa. Etus és una minúscula ciutat de pescadors. Els representants de les tres ciutats es reuneixen anualmente a Ebis per a la decisió dels assumptes que afecten a tots als seus habitants.

Pas de les muntanyes


ELS MERCENARIS ROJOS

Malgrat els esforços d'Íler Àrmitac, el Gran Rei, per destruir Aras i a tots els seus mercenaris rojos, deu d'ells varen poder escapar. Cinc encarregats de custodiar l'espasa i quatre de fer-ho amb la corona. L'últim, el traidor que va facilitar l'entrada de les tropes de Barintia a l'interior de la ciutat blanca i que van acacabar amb més de tres anys de setge i guerra. Els noms d'aquells mercenaris i dels seus descendents són els que figuren a continuació. Al costat del nom del més antic, una (e) es refereix al grup que guardava l'espasa o una (c), si era del grup de la corona. Al costat del nom del descendent, la seva ubicació i el seu càrrec.

Kal Kur, capità(c) ---> Féllow Kur, comanant de Barintia.
Telca Lézum(e) ---> Myer Lézum, bibliotecària de Màrmora.
Fandos Cennion(e) ---> Ríbot Cennion, hereu al tron d'Aras.
Kilias Nor(c) ---> Símbal Nor, regidor de Léstora.
Àrgal Fólsom(e) ---> Àlencar Fólsom, capitá de vaixell a Denwas.
Rozam Maebe(e) ---> Sven Maebe, constructor de vaixells a Denwas.
Ledenca Màlcolm(c) ---> Arrio Màlcolm, principal d'Ebis.
Argo Érenon(c) ---> Zennia Érenon, consellera de Cumia.
Mergo Kast(e) ---> Ymir Kast, herbolari a Xamin.
Làbenar Sélim ---> Lébano Sélim, conseller a Dapur.


Aquí podeu consultar una guia completa, per ordre alfabètic, de tots els persontages que apareixen en els 4 llibres de la saga.


"Leyendas de la ciudad blanca"
4. "El Trono de Aras"
Primera edició setembre de 2015
ISBN: 978-84-911552-4-9
Editorial Círculo Rojo 2015
©Jaume Castejón
Pàgines: 382
Mesures: 153mm x 217mm
Cuberta: Tapa tova
Disseny de cuberta: Miguel Gosálvez
Precio: 15 € /unitat


Adquirir el llibre

Solament si tenes moltes dificultats per trobar el teu exemplar de El trono de Aras pots fer la teva comanda a través d'aquest sistema.

Si vols l'edició en e-book, has d'omplir el següent quadre, especificant en l'apartat "Observacions" quin format prefereixes.

En format electrònic no es paguen despeses d'enviament i el preu és de 5 euros/unitat.

DADES PER A LA COMANDA
Nom:
Adreça:
C. Postal:Població:
Província:País:
e-mail:Quantitat:
Observacions:
Total:

(Inclosos per a Espanya les despeses d'enviament que són de 7 €)